Uw installateur voor al uw elektriciteitswerken

Voor uw residentiële of industriële elektrische installatie, van renovatie tot nieuwbouw en voor al uw verlichting, domotica, parlo/videofonie en laadpalen.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Elektriciteit

U kan bij ons terecht voor alle residentiële en industriële elektrische installatietoepassingen. Wij doen de bekabeling, het kableren, het plaatsen van verdeelborden en armaturen, het uitbouwen van netwerken van uw privé-woning of bedrijf, van appartementen tot kantoor en winkelcomplexen. 

Wij helpen U graag bij het uittekenen van elektrische plannen die nodig zijn voor de keuring. En vergeet ook niet uw elektrische installaties te laten onderhouden!

Wij begeleiden U in het ontwerpen, installeren en opvolgen van uw elektrische installatie. 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Domotica

Domotica is bedoeld om de elektronische toepassingen in uw huis of bedrijf te automatiseren ten einde een betere kwaliteit van wonen, werken en leven te garanderen. U kan via uw smartphone, tablet of PC bijvoorbeeld de verlichting of verwarming van op afstand regelen. Q-bus, NIKO Home Control, MyHome zijn enkele voorbeelden van netwerksystemen waar wij met samenwerken.


Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Parlofonie en videofonie

De moderne deurtelefonie biedt U meer veiligheid en comfort dan de gewone deurbel. Via de parlofoon kan U communiceren met diegene die voor uw deur staat zonder de deur te openen. Videofonie gaat nog een stapje verder, U kan ook zien wie voor de deur staat. U kan de deur elektronisch openen en dit zelfs met behulp van uw smartphone, tablet of PC. Ook een codeklavier of een vingerdrukprint behoren tot de mogelijkheden om een deur of poort te openen. Er zijn verschillende merken zoals bv. Btcino, Siedle, Philips, Legrand,... op de markt.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Verlichting

Het is een kunst om een optimale balans te bekomen tussen energiezuinige verlichting en lichtkwaliteit. We werken met kwaliteitsvolle producten van LEDstrips en LEDfilamenten ten einde een prachtige lichtkwaliteit te garanderen. Door automatisatie toe te passen wordt de energiezuinigheid bevorderd. Wij installeren uw verlichting voor binnen en buiten: grondspots, inbouwspots, railverlichting, tuinverlichting, slimme verlichting, plafondlampen, wandlampen, ledpanelen, stralers, hallogeenlampen, tuinpalen,... van merken als Philips, Segula, Wever & ducre, Prolumia, Sylvania,  SG lighting, Steinel,...

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Laadpalen

Uw elektrische auto opladen met een EV laadstation is acht keer sneller en veel veiliger voor uw huis en auto dan het opladen via een normaal stopcontact. Indien u wenst kan de laadpaal ook gekoppeld worden aan uw zonnepanelen zodat uw auto rechtstreeks wordt opgeladen door de zon. Ook kan het laadstation mee geïntegreerd worden in uw smart home aansturing.

Merken van laadpalen zijn bv Wallbox, Mennekens, EvBox maar ook SMA, Solar Edge hebben EV chargers in hun gamma.


 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Aflevering keuringsattest

Bij elke ingebruikstelling, verzwaring, wijziging of uitbreiding van uw elektrische installatie dient deze gekeurd te worden. Tevens is het ook verplicht om deze om de 25 jaar opnieuw te laten keuren. Zowel voor het uittekenen van de nodige  plannen voor de keuring als voor het onderhoud van uw elektrische installatie conform AREI kan U op ons beroep doen.